Tortelli Pasta Bar

Perioadă contract: 2018 – prezent

Canale comunicare: website | Facebook | Instagram | Google My Business | TikTok

În momentul în care ai un manual de brand, un guide line bine pus la punct, transpunerea ideilor în acțiuni palpabile, este mult mai simplă.

Tortelli Pasta Bar este unul dintre primii clienți ai noștri. Am început parteneriatul fix pentru că ne regăseam în filozofia de viață pe care oamenii de la Tortelli o exprimau la locație: mâncare bună servită de oameni joviali, puși pe glume, cu care poți să discuți orice.

Ne-a plăcut sentimentul pe care l-am trăit ori de câte ori am luat masa la ei, drept urmare i-am contactat și le-am propus să-i ajutăm să transmită acest sentiment și prin intermediul rețelelor sociale.

Comunicare Social Media – Tortelli Pasta Bar

Ne ocupăm de ședințe foto, scenariul, editare, texte… tot ce ține de comunicarea social media. Câteodată, când realitatea din viața de zi cu zi ne permite, mai facem și câte o memă.

Publicăm și ținem la zi inclusiv contul de Google My Business.

@tortellipastabar

Just like you’re used to 🥰 #tortelli #clujlife #pastabar #eatincluj #clujfood #clujrestaurants #tortellipastabar #clujtiktok #clujexperience #pastalife #pastarestaurant #clujpasta #perfect

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Website Tortelli Pasta Bar

Pentru că suntem de părere că Facebook, Instagram, Google My Business (rețelele sociale în general) sunt doar canale de comunicare. Le-am propus să lansăm și un website. Website pe care l-am lansat în marea internetului în luna decembrie 2021.

Ne-am dorit ca tortelli.ro să fie o oglindă a personalității localului. Drept urmare l-am gândit ca, în primul rând, să fie mobile-friendly. Pentru că, nu-i așa, telefonul mobil este cel mai bun prieten al nostru, al tuturor. Dar, totodată, să răspundă și întrebărilor pe care un client Tortelli le-ar putea avea.

Așadar am publicat: povestea, meniul și informațiile de contact. În plus am creat și o secțiune de noutăți.

Unde cauți informații despre un restaurant?

Google, website propriu, Facebook, Instagram, TripAdvisor?