Creșa Teddy Bear Cluj

Perioadă contract2021 – 2023

Canale comunicare: website | Facebook

Viitorul copiilor noștri este cel mai important lucru din viața noastră. Căutăm să le oferim tot ce e mai bun, tot ceea ce-i ajută să se dezvolte, să devină o versiune mai bună a noastră. Motiv pentru care înainte de a lua o decizie, căutăm informații despre creșa la care să-i înscriem.

Cu toate acestea, timpurile în care trăim, ne ocupă din ce în ce mai mult timp. Drept urmare, înainte de a vizita o creșă, sunt anumite informații pe care dorim să le știm. Astfel încât să nu pierdem timpul inutil.

Pornind de la aceste axiome, am pus la punct website-ul teddybearcluj.ro: o platformă unde părinții să se poată informa, să le răspundă cineva în timp real la întrebările pe care le au, să poată programa o vizită și chiar să completeze on-line fișa de înscriere a copilului (având posibilitatea ca și plata să o efectueze cu cardul bancar).

Evident, un website mobile-friendly. Pentru că suntem conștienți de era vitezei în care trăim.

Comunicare social media

Singurul canal folosit, este Facebook.

Pentru acesta, pentru website, pentru comunicare internă și externă cu părinții, în funcție de eveniment și activități, stabilim scriptul pentru ședințele foto.

Urmăriți conturi sociale de la instituțiile pe care le frecventează copiii voștri?